REKRY: Kotisiivooja Espooseen

REKRY: Kotisiivooja Espooseen

Services Netton toiminta-ajatuksena vuodesta 2007 on mahdollistaa asiakaskeskeisillä siivouspalvelut sekä yrityksille, kunnille, että kotipalvelun tukipalvelut kotitalousasiakkaille Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kotisiivoojaa asiakkaillemme Espoon alueella.Tehtäväsi on kodinhoitotyö, pääasiallisesti kotisiivous ja toisinaan ikkunanpesu. Asiakkaan toiveesta tehtäviisi voi kuulua myös muut kodinhoidolliset työt.

Viikkotuntien määrä vaihtelee 10-38,5 tunnin välissä. Keskimäärin työtä on noin 30 tuntia/vko. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 8-17 välillä. Jos sinulla on oma auto, on se plussaa muttei välttämätön. Kotisiivouksen suunnitelma on tehty postinumeroalueittain että työntekijä pääsee helpommin ja nopeammin seuraavan asiakkaan luo julkisella tai kävellen.

Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta, mutta perehdytämme myös työtehtävään. Työn luonteen vuoksi hyvä suomen kielen taito on välttämättömyys, koska työtä tehdään ikäihmisten kodeissa.Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja positiivista asennetta siivoustyötä kohtaan.

Noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Teidän pitää toimittaa lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV osoitteeseen tyohakemukset@servicesnetto.com

Yhteystiedot:
Palveluesimies Anne Kouvonen puh. 0451166064
tyohakemukset@servicesnetto.com

Palkkaus:
Tes mukaan + korvaus + lisät + edut
Työ alkaa:
Heti tai sopimuksen mukaan

Leave a comment

Tila siivous/ Tee tarjouspyyntö
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.