Kotisiivous

 

Käytämme terveellisiä puhdistusaineita, jotta kotisi kiiltäisi

Kun ammattitaitoinen siivousryhmä on lopettanut kotisi siivouspalvelut, tulet hengittämään helpommin, koska annamme sinulle perusteellisen ja terveellisen puhdistuksen ylhäältä alas. Tiimimme jäsenet puhdistavat jokaisen huoneen kaikissa huoneissa lähes kaikki käytettävissä olevat pinnat, joten voit olla varma, että kotisi on puhdistettu yksityiskohtaisesti. Puhdistamme paikkoja, joissa muut siivouspalvelun tarjoajat saattavat jäädä syvälle vuoteiden alle ja jääkaappien päälle. Puhdistamme keittiön ja kylpyhuoneen lattiat käsillä ja polvilla – varmin tapa tietää, että ne ovat todella puhtaita – ja käytä ruiskuvarhetta muotin ja homeen poistamiseksi kylpyhuoneesta. Harjaamme myös WC-istuimen saranat joka käynti. Tiimimme jopa käyttävät terveellisiä puhdistusaineita puhdistaaksemme ja poistamalla sormenjäljet ​​puhelimen vastaanottimista, kevyistä kytkinlevyistä ja doorknobsista, jotta estetään bakteerien leviäminen.

Cleaning Services Hinta
Kotisiivous/yllapitosiivous 26€/T + alv
Suursiivous /raivaussiivous 41€/T + alv
Ikkunan pesu 32€/T + alv
Muuttosiivous 26€/T + alv
Avustamisapu 26€/T + alv
Ruuanlaitto 26€/T + alv

Viikonloppulisä:
Lauantai  +30 %  ja  sunnuntai/arkipyhät  +100 %

Lisäkorvaukset:
Lisäkorvauksena raskaasta, vaarallisesta ja poikkeuksellisen likaisesta työstä esim. ulosteiden tai oksennusten siivoaminen, laskutetaan tehty työtunti + 100%.
Pidätämme oikeuden soveltumaton tilauksen perumiseen.

Palveluseteli
Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan palvelun käyttäjän kunnan hyväksymältä yksityiseltä palvelujen tuottajalta hankimat palvelut kunnan päätöksellä asetettuun setelin arvoon asti. Setelin arvon mukaisesti  arkipäivät klo 7.30 – 17:

  • 20€, 23€  sekä 24€: asiakkaalta ei peritä mitään muita maksuja

Lahjakortti
Lahjakortti kelpaa maksuvälineenä voimassaoloaikana.

Kotitalousvähennys -45%
Lisätietoja: verovirastoon p. 010 320 320/verokortit.

 ”Auttamme teitä mielellämme pitämään kotinne siistinä”.