Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 757 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 757 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 758 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 758 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-content/plugins/trx_addons/components/themes_market/edd.themes_market.php on line 533 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/load.php on line 926 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/6/3/servicesnetto.com/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2360 Siivouspalvelu - Services Netto

Pääkaupunkiseudun Siivous ammattilainen

Palveluksessa työskentelee motivoitunut ja ammattitaitoinen ryhmä työntekijöitä, jotka tulevat apuun teitä varten silloin kun sitä tarvitsette. Takaamme asiakkaillemme laadukkaan, luotettavan ja ammattitaitoisen palvelukonseptin.

Suoritamme:

-Rakennussiivoukset
-Päiväkotisiivoukset
-Ravintolasiivoukset
-Tuotantotilasiivoukset
-Toimistosiivoukset
-Koulusiivoukset
-Yläpölyjenpoisto

Hinnasto
Suosittu

Perussiivous

Perussiivouksella tarkoitetaan harvoin ja perusteellisesti tehtävää siivousta, jolla palautetaan haluttu siisteystaso. Siivousaineet valitsemme tilojen likaisuuden, pintamateriaalien,    tiloissa    tapahtuvan     toiminnan     mukaan     ja     käytämme     ympäristö- ystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita.

Kotiin

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksella tarkoitetaan säännöllisin väliajoin tehtävää siivousta, jolla säilytetään tietty, asiakkaan kanssa sovittu puhtaustaso. Ylläpitosiivousta toteutetaan asiakkaan kanssa sovitun palvelusuunnitelman mukaisesti. Ylläpitosiivous sisältää pääsääntöisesti imuroinnin, lattian nihkeäpyyhinnän, sovittujen pintojen pyyhinnän. Asiakkaan toivomuksesta voimme hankkia erilaisia roska- ja paperinkeräysastioita sekä saippuat, raikastimet, wc- ja käsipaperit, käsihuuhteet jne.

Ikkunoiden pesut

Suorittamme ikkunoiden pesut huolella ja ammattitaidolla sekä asiakkaan toivomana ajankohtana. Tarvittaessa käytämme nosturit. Ikkunanpesuaineet valitaan likaisuusasteen mukaan. Myös ikkunoiden kahvat, karmit, sälekaihtimet ja ikkunalaudat pyyhitään haluttaessa.

Kysy lisää
Kaikkialle

Loppusiivous

Loppusiivouksessa tilat siivotaan muuttovalmiiksi.  Yleensä siihen sisältyy: ulko- ja väliovien pesu, teippien poisto ikkunoista, ikkunoiden pesu, ikkunapuitteiden puhdistus, lattioiden käyttöönottopuhdistus, seinien ja kattojen puhdistus rakennuspölystä, kalusteiden puhdistus sisältä ja ulkoa, varastojen sekä lv-konehuoneiden siivous, ilmastointiventtiilien puhdistus, wc- ja sosiaalitulojen siivous: lattiakaivojen puhdistus, wc-kalusteiden puhdistus sekä kaakeleiden ja saumojen puhdistus.

Toimisto/kotiin

Lattioiden peruspesu ja vahaus

Pintamateriaalin kulumista ja likaantumista voidaan ehkäistä suojaamalla pinta tarkoitukseen sopivalla suoja- aineella. Vahaamalla lattiapinnan saa uuden näköiseksi.  Vahaus syventää lattian omaa väriä sekä suojaa lattiaa naarmuilta. Vahattu lattia on helpompi pitää puhtaana. Vahaaminen kerran tai kahdesti vuodessa riittää. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Verhoillut huonekalujen puhdistus

Yleisimmin käytetty suojauskäsittely on nykyisin lianhylkivyyssuojaus, jonka avulla tekstiili saadaan myös kosteutta hylkiväksi. Lian hylkivyyssuojaus tekee pinnasta antistaattisen, mikä tarkoittaa sitä, että pinnan sähköisyys vähenee tai häviää kokonaan.

Kysy lisää
Tila siivous/ Tee tarjouspyyntö
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.